Identitate si repercusiuni

Intamplari minunate dintr-un trecut nu prea indepartat care imi construiesc, inca, identitatea...

23 septembrie 2011

Seara de dinainte de maine dimineata


Destul de devreme ..finisate pregatirile pentru maine. Ar trebui sa fiu multumita si linistita. Dar nu sunt. Pe langa emotiile firesti, am asa un gust amar, spun asta ca sa fiu .....delicata. Ziua de azi m-a trezit la un fel de realitate, azi am inteles inca o data de ce unii prieteni ma numesc cu drag, naiva. Naivitatea, la varsta mea, ar putea fi o calitate, imi spun si transfer termenul spre, bun simt...si-mi convine asa.
Let's do it Romania pentru mine este "de lucru" cu elevii, copiii si inca o mana de prieteni dragi, noi sau vechi,... si am "lucrat", mereu bucuroasa in atare companie.
E, dar cand am intrat vrand nevrand in contact cu "oamenii mari" ,asa ii numesc eu iar ei pe mine " Doamna Cristina" ,am crezut pentru o clipa ca va fi mai usor anul acesta "Letzdoit" dar, nu a fost asa...:(, "oamenii mari" au complicat lucrurile, au incurcat termenele si cel mai neplacut , si-au uitat promisiunile.

Dragii mei va spun doar atat, a inceput prea devreme campania electorala, si eu nu am invatat inca sa vorbesc in culori, asta este...deocamdata.

9 comentarii:

Anonim spunea...

..NICI SA NU INVETI SA VORBESTI IN CULORI....................MAI BINE ALB - NEGRU .......................SI SA VEZI NATURA CURATA IN CULORILE EI MINUNATE !

Anonim spunea...

Mult succes in activitatile tale, iti spunem de la Bistrita .

Alin spunea...

Astia cu culori inca nu si-au dat seama ce ocazie uriasa rateaza de a arata celorlalti ca sunt oameni si le pasa...asta denota lipsa lor de profesionalism in a fi "maaaaari" si trebuie sanctionati de fiecare data, ca doar o sa dai un feedback in mass-media despre actiune, nu? Faptul ca vor fi mentionati (chiar si sugerand doar) nu poate decat sa ii ajute in cariera lor de oameni "mari"
Cristina, ai facut un lucru admirabil si cred ca actiunea asta este o lectie nemaipomenita pentru autoritati...un proiect cu resurse minime si rezultate evidente...watch and learn, guys!

Ciprian spunea...

Cristina, ne vedem dimineata. Maine seara o sa vezi ce s-a putut realiza cu oameni marunti si simpli cum ai zis si tu: cu elevi, copii si o mana de prieteni. SUCCES pe 24 septembrie adica maine. LET'S DO IT MEDIAS

carpediem spunea...

Cred ca aveam 5-6 ani. Il priveam pe Tata ce vorbea altor barbati. A folosit atunci un cuvant pe atat de nou si de neinteles pentru mine incat l-am privit cu o incantare amestecata cu admiratie infinita. Nu am retinut acel cuvant, insa si acum,dupa decenii inca mai simt puterea gandului ce m-a cuprins. Ca TATA ESTE UN OM MARE. Stiu ca maine cel putin o fiinta va simti la fel. Ca ESTI UN OM MARE!

Anonim spunea...

Felicitari din suflet pentru ce faci. Te admir mult de tot ca-ti sacrifici din timpul tau si al familiei tale, pentru ceva bun pentru oras... . Felicitari din suflet, si, nici nu-ti dai seama cata lume te admira SINCER pt asta.
Sper ca lumea care a vazut acei tineri adunand mizeriile de pe marginea drumurilor sa se gandeasca de doua ori cand mai vor sa arunce gunoaie aiurea. Meriti admiratia tuturor.

Anonim spunea...

Cristinaaaaaaaaaaaa!

Anonim spunea...

imi place ca te-ai lovit si tu de ,,oamenii mari ,,care doar dau din gura si nu fac nimic ...noi ne lovim zi de zi de ei si nici macar nu mai suntem ,,uimiti,,doar din 4 in 4 ani vezi o schimbare ..adica auzi ca ala portocaliu e acum albastru ,ala verde e galben ..singurele schimbari sunt succesiunile de culori ..in rest oamenii si minciunile lor sunt aceleasi...culorile lor ar trebui sa transmita ceva ...transmit minciuni asa incat nu iti mai vine sa porti nici o culoare sa nu se interpreteze si atunci de aia culoarea noastra nationala e ,,gri,,culoarea depresiei si a lipsei de speranta ...

Pustai Daniela Cristina spunea...

Multumesc tuturor

Trimiteți un comentariu

Cuvant inainte

S-au scurs aproape trei luni de cand am luat stiinta despre LDIR. Vorbesc zilnic despre LDIR si functie de cei carora ma adresez , percep diferit fenomenul. Conceptul LDIR s-a metamorfozat in scurt timp si ma ofer voluntar sa ma las surprinsa de tot ce el ar mai putea insemna.
L-am numit , denumit si renumit astfel; actiunde de ecologizare, fenomen psihosocial, un drept la apartenenta, un act de constientizare, un fel Anume de a vorbi copilului tau despre,,,"lume"
Oricare dintre aceste abordari te-a facut sa vibrezi, fii curios, mergi mai departe incearca sa patrunzi singur sensul, rolul si rostul unui astfel de demers. Fa tot ce iti sta in putere ca primavara viitoare sa fie...un pic altfel...mai curata.

Cristina Pustai, Bibliotecar, Scoala Nationala de Gaz Medias. Coordonator ”Let's do it,Romania” la Medias (01.04.2010)

Persoane interesate

 
Copyright (c) 2010 Cristina Pustai. Design by WPThemes Expert
Themes By Buy My Themes And Cheap Conveyancing.