Identitate si repercusiuni

Intamplari minunate dintr-un trecut nu prea indepartat care imi construiesc, inca, identitatea...

12 septembrie 2011

Petball - Facem minge din pet-uri la Medias

Anul acesta logo-urile pentru Let's do it Romnia, au fost construite in jurul ideii de echipa..."Hai in echipa nationala de actiune", ...parafrazez "Daca nu vii esti al doisprezecelea jucator din echipa", "Adversarul joaca murdar, scoate-ti echipa pe teren", pentru asta si pentru ca echipa de fotbal Gaz Metan Medias, a hotarat sa se alature proiectului Let's do it Romania, va propun sa construim anul acesta in loc de PET-ul gigant din fata primariei, o....minge mare, mare, din pet-uri, o coloram, o vopsim, o tag-uim si v-o share-uim cu drag...

Cine poate si vrea, ca mai trebuie sa si vrei domne:), sa se considere invitat ...la actiune...joi sau vineri cum putem mai multi stabilim aici... https://www.facebook.com/notes/pustai-daniela-cristina/de-citit-dragii-mei-si-de-rezolvat/218665191521256

Locatie..in fata primariei...dimensiunile mingii...impresionante...culoare? Va astept si pe voi cu idei...

Inscrie-te in echipa nationala de actiune AICI!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Cuvant inainte

S-au scurs aproape trei luni de cand am luat stiinta despre LDIR. Vorbesc zilnic despre LDIR si functie de cei carora ma adresez , percep diferit fenomenul. Conceptul LDIR s-a metamorfozat in scurt timp si ma ofer voluntar sa ma las surprinsa de tot ce el ar mai putea insemna.
L-am numit , denumit si renumit astfel; actiunde de ecologizare, fenomen psihosocial, un drept la apartenenta, un act de constientizare, un fel Anume de a vorbi copilului tau despre,,,"lume"
Oricare dintre aceste abordari te-a facut sa vibrezi, fii curios, mergi mai departe incearca sa patrunzi singur sensul, rolul si rostul unui astfel de demers. Fa tot ce iti sta in putere ca primavara viitoare sa fie...un pic altfel...mai curata.

Cristina Pustai, Bibliotecar, Scoala Nationala de Gaz Medias. Coordonator ”Let's do it,Romania” la Medias (01.04.2010)

Persoane interesate

 
Copyright (c) 2010 Cristina Pustai. Design by WPThemes Expert
Themes By Buy My Themes And Cheap Conveyancing.