Identitate si repercusiuni

Intamplari minunate dintr-un trecut nu prea indepartat care imi construiesc, inca, identitatea...

11 septembrie 2011

Echipa Gaz Metan Medias imbracata in tricourile Let's do it,Romania!"Înaintea partidei Gaz Metan - Steaua, jucătorii ardeleni au ieşit la încălzire cu tricouri înscripţionate "Let's Do It, România!". Acţiunea a avut loc la iniţiativa soţiei lui Cristi Pustai, care este coordonatoarea pe Mediaş a proiectului "Let's Do It, România!" .
Anul acesta, "Let`s Do It, România!" îşi propune să depăşească recordul stabilit anul trecut şi să mobilizeze 500 000 de voluntari în ziua de 24 septembrie.
Proiectul "Let's Do It, România" a pornit de la initiativa Estoniei, ţara care a lansat, în 2008, conceptul de curăţenie în toată ţara, într-o singură zi. După Estonia, şi alte ţări au preluat ideea, iar acţiunea s-a transformat într-o adevărată mişcare socială. Mai mult in Comunitatea "Let's do it World" au participat peste 1.300.000 oameni care au jucat ca o echipă împotriva neglijenţei şi cu respect pentru natură.
Până în prezent proiectul enunţat mai sus a fost adoptat în 8 ţări, dar din această toamnă alte 13 ţări se alătură acţiunii "Let's do it World""


www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Cuvant inainte

S-au scurs aproape trei luni de cand am luat stiinta despre LDIR. Vorbesc zilnic despre LDIR si functie de cei carora ma adresez , percep diferit fenomenul. Conceptul LDIR s-a metamorfozat in scurt timp si ma ofer voluntar sa ma las surprinsa de tot ce el ar mai putea insemna.
L-am numit , denumit si renumit astfel; actiunde de ecologizare, fenomen psihosocial, un drept la apartenenta, un act de constientizare, un fel Anume de a vorbi copilului tau despre,,,"lume"
Oricare dintre aceste abordari te-a facut sa vibrezi, fii curios, mergi mai departe incearca sa patrunzi singur sensul, rolul si rostul unui astfel de demers. Fa tot ce iti sta in putere ca primavara viitoare sa fie...un pic altfel...mai curata.

Cristina Pustai, Bibliotecar, Scoala Nationala de Gaz Medias. Coordonator ”Let's do it,Romania” la Medias (01.04.2010)

Persoane interesate

 
Copyright (c) 2010 Cristina Pustai. Design by WPThemes Expert
Themes By Buy My Themes And Cheap Conveyancing.