Identitate si repercusiuni

Intamplari minunate dintr-un trecut nu prea indepartat care imi construiesc, inca, identitatea...

11 septembrie 2011

Cristi, iti multumesc!



foto: ProSport.ro

Cristina Pustai


Fotbal, carti si voluntariat, de multe ori nu gasim interferentele preocuparilor noastre, alteori chiar daca le stim , alegem sa le tinem departe de ...lume si sa le impartim doar cu Maia, uneori suntem prea grabiti ca sa ne privim in ochi, alteori prea entuziasmati de un 3-0 cu Steaua, prea suparati toti trei dupa un 4-2 cu Mioveni, uneori am ales pur si simlu sa nu ne contopim personalitatile, ... Anul asta am ales sa fim impreuna pentru Let's do it Romania si in...public. Pentru felul delicat in care ai facut-o Cristi, iti multumesc.



Reactii FACEBOOK

Daniel Dăbăcan

Foarte putini sunt aceeia care au remarcat ce tricou purta Cristian Pustai aseara la meci.... '' Let's do it Romania '' ... ce lucru poate fi mai adevarat si mai frumos, decat acela, in care el fara cuvinte, o sustine si este alaturi de ea...de Cristina, la cel mai mare eveniment realizat in Romania, vreodata ! Totodata purtarea tricoului la meciul de aseara mai poate simboliza un lucru... Let' s do it romania... - '' Sa le aratam romanilor, ca in aceasta seara putem sa o facem...Putem sa-i invingem pe stelisti, cu mandrie si onoare, ca suntem gazisti ! Felicitari, Cristian Pustai. Toată stima și mândria, pentru aceste doua suflete minunate și pentru ceea ce au făcut și fac pentru orașul nostru, pentru Mediaș...Datorită lor, Mediaș se aude și se vede, incă o dată, iar și iar, dincolo de nordul județului Sibiu !

2 comentarii:

Teodora spunea...

De anul trecut tricourile erau in plan dar nu am reusit! Din pacate anul acesta eu nu sunt langa voi fizic dar va sustin cu drag!! Ma bucur ca reusim incet incet sa schimbam cate ceva in jurul nostru! Va multumesc pt ca ma faceti mandra de orasul meu chiar daca nu sunt acasa, ma mandresc cu orasul meu si cu oamenii de acolo pretutindeni!! Sunteti oameni deosebiti, ardeleni adevarati! Familia Pustai este una deosebita, pe Cristina nu ai cum sa o iubesti!! Va pup

Anonim spunea...

Anul trecut nu am putut sa putut sa particit la marele eveniment "Let's do it,Romanaia", din pacate! Dar anul acesta voi da o mana de ajutor echipei si astfel vom avea un oras mai curat.Familia Pustai e remarcabila, de o modestie rara, dar despre care se poate spune multe lucruri demne de apreciat.Jos palaria pentru tot ceea ce au facut.

Trimiteți un comentariu

Cuvant inainte

S-au scurs aproape trei luni de cand am luat stiinta despre LDIR. Vorbesc zilnic despre LDIR si functie de cei carora ma adresez , percep diferit fenomenul. Conceptul LDIR s-a metamorfozat in scurt timp si ma ofer voluntar sa ma las surprinsa de tot ce el ar mai putea insemna.
L-am numit , denumit si renumit astfel; actiunde de ecologizare, fenomen psihosocial, un drept la apartenenta, un act de constientizare, un fel Anume de a vorbi copilului tau despre,,,"lume"
Oricare dintre aceste abordari te-a facut sa vibrezi, fii curios, mergi mai departe incearca sa patrunzi singur sensul, rolul si rostul unui astfel de demers. Fa tot ce iti sta in putere ca primavara viitoare sa fie...un pic altfel...mai curata.

Cristina Pustai, Bibliotecar, Scoala Nationala de Gaz Medias. Coordonator ”Let's do it,Romania” la Medias (01.04.2010)

Persoane interesate

 
Copyright (c) 2010 Cristina Pustai. Design by WPThemes Expert
Themes By Buy My Themes And Cheap Conveyancing.