Identitate si repercusiuni

Intamplari minunate dintr-un trecut nu prea indepartat care imi construiesc, inca, identitatea...

03 septembrie 2010

Reuniune LDIR Medias

Da, ai citit bine! Am organizat o reuniune a celor inscrisi in proiectul ”Let”s do it, Romania”  la Cafe Bar, Medias. Mai multe amanunte gasiti  mai jos sau pe facebook unde am organizat un eveniment   

Reuniune LDIR Medias

7 septembrie · Ora 17:00 - 19:00

Locaţie Cafe Bar, Medias


Prin acest proiect ne propunem sa curatam Mediasul si zona apropiata orasului prin colectarea de deseuri din zonele identificate si atasate deja pe harta digitala cu mormane de gunoi din toata tara. Cu aceasta ocazie dorim daca este posibil, sa se inscrie cat mai multa lume in acest proiect si apoi sa ne adunam toti voluntarii inscrisi in echipele LDIR si toti cei care vor sa afle mai multe detalii despre acest proiect.

Noi meritam sa traim intr-un oras mai curat!
P.S.: cei care doresc sa se inscrie sunt rugati sa acceseze urmatorul link:
http://www.letsdoitromania.ro/implica-te/   

3 comentarii:

Andreea spunea...

o sa fiu acolo cu siguranta.
haideti si voi!

teyo spunea...

intalnirea a fost una reusita, pacat de numarul mic de persoane prezente!dar pentru inceput este ok !! :D let's do it Romania!!

Anonim spunea...

Intalnirea super! .....si cu siguranta va fi o reusita cu asemenea persoane!

Trimiteți un comentariu

Cuvant inainte

S-au scurs aproape trei luni de cand am luat stiinta despre LDIR. Vorbesc zilnic despre LDIR si functie de cei carora ma adresez , percep diferit fenomenul. Conceptul LDIR s-a metamorfozat in scurt timp si ma ofer voluntar sa ma las surprinsa de tot ce el ar mai putea insemna.
L-am numit , denumit si renumit astfel; actiunde de ecologizare, fenomen psihosocial, un drept la apartenenta, un act de constientizare, un fel Anume de a vorbi copilului tau despre,,,"lume"
Oricare dintre aceste abordari te-a facut sa vibrezi, fii curios, mergi mai departe incearca sa patrunzi singur sensul, rolul si rostul unui astfel de demers. Fa tot ce iti sta in putere ca primavara viitoare sa fie...un pic altfel...mai curata.

Cristina Pustai, Bibliotecar, Scoala Nationala de Gaz Medias. Coordonator ”Let's do it,Romania” la Medias (01.04.2010)

Persoane interesate

 
Copyright (c) 2010 Cristina Pustai. Design by WPThemes Expert
Themes By Buy My Themes And Cheap Conveyancing.