Identitate si repercusiuni

Intamplari minunate dintr-un trecut nu prea indepartat care imi construiesc, inca, identitatea...

08 septembrie 2010

Intalnire cu voluntarii LDIR la Medias

In urma evenimentului creat pe facebook, "LDIR Medias, intalnire voluntari" am reusit in data de 7 sept sa ne cunoastem cu cativa din voluntarii care au raspuns pozitiv la invitatia noastra. Am fost 21. Mult putini, va las pe voi sa decideti.

Am ales un loc central din oras, usor de ...depistat si pentru Luminita:), care este mai nou venita in oras, si am spus asa: in fata restaurantului Cafebar, din Medias, si numai din simplul motiv ca are o fantana arteziana in fata si era usor, astfel de..gasit.
Am intalnit oameni minunati, si nu spun o gratuitate,am discutat probleme concrete, (cum sa mai atragem voluntari, ce institutii publice din oras sa mai abordam).

Le multumesc tuturor, Andei Stroie, pentru ca a reusit sa printeze niste afise, lui Ionut si Raluca Anisca, pentru implicare si promisiunea ca vor face si ei niste listing-uri, Ancai Bara, reprezentanta Ecosal, companie pe care ne bazam mult pentru data de 25 septembrie, fetelor care au creat evenimentul pe facebook, Andreei Medesan , pentru ca a acceptat , tacit, ca in marea zi sa fie tot "inginer de sistem", surorilor mele care mi-au aratat prin prezenta suportul si intelegerea lor.

Am stabilit ca mai este nevoie de cel putin o intalnire,cu ..repettitie generala, pana in 25 septembrie. Va vom tine la curent,

Imbratisari si aprecieri tuturor!

Cu cei care au ramas pana la sfarsit am reusit sa facem si o poza de...grup, micuta dar... promitatoare

Impresii de la voluntarii din Medias despre acest proiect:

1." O initiativa demna de laudat, Romania are nevoie de asa ceva, doar ca termenul "ecologizare", este prea maret pentru printii cutiilor de bere zdrobite cu talpa, care trebuie sa invete sa arunce ambalajul la gunoi. Suntem convinse ca va da roade, si speram ca nu va fi in zadar." Diana, Daria si Giorgiana.

2. "Am intalnit oameni minunati cu care sper sa pot colabora pe viitor" Luminita.

3. "Prietenie, Sinceritate, Vointa!" Ancuta.

4. "In ziua de 7 septembrie ne-am adunat pentru a impartasi impresii despre proiect. Am fost entuziasmati si am aflat mai multe despre ceea ce se va intampla in 25 septembrie. Am fost foarte incantati de echipa si de atmosfera placuta din grup"...un grup de liceeni

5. "Datorita intalnirii de astazi am aflat mai multe detalii cu privire la proiect. A fost o intalnire placuta, in care s-au discutat mai multe date despre organizarea proiectului. Sper ca la viitoarea intalnire sa vina cat mai multi voluntari fiindca acesta este un proiect care merita sustinut . Let's do it"...Anonim

Vino si tu! 

2 comentarii:

Luminita spunea...

Felicitari pentru organizare!
.....si la mai multe intalniri si proiecte!

ANCUTA spunea...

SE POATE !!

Trimiteți un comentariu

Cuvant inainte

S-au scurs aproape trei luni de cand am luat stiinta despre LDIR. Vorbesc zilnic despre LDIR si functie de cei carora ma adresez , percep diferit fenomenul. Conceptul LDIR s-a metamorfozat in scurt timp si ma ofer voluntar sa ma las surprinsa de tot ce el ar mai putea insemna.
L-am numit , denumit si renumit astfel; actiunde de ecologizare, fenomen psihosocial, un drept la apartenenta, un act de constientizare, un fel Anume de a vorbi copilului tau despre,,,"lume"
Oricare dintre aceste abordari te-a facut sa vibrezi, fii curios, mergi mai departe incearca sa patrunzi singur sensul, rolul si rostul unui astfel de demers. Fa tot ce iti sta in putere ca primavara viitoare sa fie...un pic altfel...mai curata.

Cristina Pustai, Bibliotecar, Scoala Nationala de Gaz Medias. Coordonator ”Let's do it,Romania” la Medias (01.04.2010)

Persoane interesate

 
Copyright (c) 2010 Cristina Pustai. Design by WPThemes Expert
Themes By Buy My Themes And Cheap Conveyancing.