Identitate si repercusiuni

Intamplari minunate dintr-un trecut nu prea indepartat care imi construiesc, inca, identitatea...

24 iulie 2010

Transilvania Fest. 30 iulie - 1 august. Biertan. Richis.

Organizatorii festivalului au preintampinat deschiderea festivalului cu actiuni de ecologizare ce au cuprins satele din comuna Biertan. De fapt, au participat la actiune un grup de voluntari apartinand asociatiei, Turda Fest si ATE DIanthus, Medias. Locuitorii din zona au fost mai mult uimiti de desfasurarea de forte, decat participanti:

Ne-am intalnit in jurul orei 9.30. S-au imparti saci manusi si instructiuni de....folosire:).


Am incercat sa adunam selectiv.Obositi, transpirati, in puterea amiezii ne-am intors cu  "recolta"

Am impartit pliante.LDIR, si ATE Dianthus Medias. Let's do it Roamania, proiectul, le era cunoscut voluntarilor din Turda, cum ma si asteptam dealtfel.

   

1 comentarii:

Lucian spunea...

Sunt foarte fericit de activitatea voastra. Felicitari Dianthus Medias, Cristina Pustai, Voluntarilor si tuturor celor care fac astfel de activitati. Let”s do it...

Trimiteți un comentariu

Cuvant inainte

S-au scurs aproape trei luni de cand am luat stiinta despre LDIR. Vorbesc zilnic despre LDIR si functie de cei carora ma adresez , percep diferit fenomenul. Conceptul LDIR s-a metamorfozat in scurt timp si ma ofer voluntar sa ma las surprinsa de tot ce el ar mai putea insemna.
L-am numit , denumit si renumit astfel; actiunde de ecologizare, fenomen psihosocial, un drept la apartenenta, un act de constientizare, un fel Anume de a vorbi copilului tau despre,,,"lume"
Oricare dintre aceste abordari te-a facut sa vibrezi, fii curios, mergi mai departe incearca sa patrunzi singur sensul, rolul si rostul unui astfel de demers. Fa tot ce iti sta in putere ca primavara viitoare sa fie...un pic altfel...mai curata.

Cristina Pustai, Bibliotecar, Scoala Nationala de Gaz Medias. Coordonator ”Let's do it,Romania” la Medias (01.04.2010)

Persoane interesate

 
Copyright (c) 2010 Cristina Pustai. Design by WPThemes Expert
Themes By Buy My Themes And Cheap Conveyancing.