Identitate si repercusiuni

Intamplari minunate dintr-un trecut nu prea indepartat care imi construiesc, inca, identitatea...

14 iulie 2010

Marti 13, CDI, SNG


13 iunie ora 19.00. Intalnire si dezbateri, printre altele si despre LDIR, cu membrii Dianthus si Anca Bara, reprezentanta Ecosal Medias. Am vazut (unii dintre noi, revazut) filmuletul de prezentare din Estonia si parca s-au mai limpezit apele. Am simtit accentuat nivelul de implicare.
Concluzii: sa introducem toate datele de la cartari, sa incercam o cuantificare a gropilor si a necesarului de voluntari si echipamente, (saci, masini, manusi, puncte de colectare si nu in ultimul rand, mijloacele de transport, a volunatrilor in areale, si a sacilor).
S-a propus intrarea mai in forta pe media locala, si atragerea de snonsorizari petru realizarea de materiale informative, chiar si infiintarea unui punct de informare, undeva in oras, despre LDIR.

Mai sunt putin peste 70 de zile pana in 25 septembrie.

2 comentarii:

Cristina Pustai spunea...

Multumesc Lucian Caloianu, pentru tot sprijinul si pentru toata daruirea ta.

Lucian spunea...

Nu aveti de ce sa imi multumiti, acest proiect il sprijin cu mana pe inima. Romania are nevoie de asa ceva... Spor si succese la Medias! Let„s do it,SNG!

Trimiteți un comentariu

Cuvant inainte

S-au scurs aproape trei luni de cand am luat stiinta despre LDIR. Vorbesc zilnic despre LDIR si functie de cei carora ma adresez , percep diferit fenomenul. Conceptul LDIR s-a metamorfozat in scurt timp si ma ofer voluntar sa ma las surprinsa de tot ce el ar mai putea insemna.
L-am numit , denumit si renumit astfel; actiunde de ecologizare, fenomen psihosocial, un drept la apartenenta, un act de constientizare, un fel Anume de a vorbi copilului tau despre,,,"lume"
Oricare dintre aceste abordari te-a facut sa vibrezi, fii curios, mergi mai departe incearca sa patrunzi singur sensul, rolul si rostul unui astfel de demers. Fa tot ce iti sta in putere ca primavara viitoare sa fie...un pic altfel...mai curata.

Cristina Pustai, Bibliotecar, Scoala Nationala de Gaz Medias. Coordonator ”Let's do it,Romania” la Medias (01.04.2010)

Persoane interesate

 
Copyright (c) 2010 Cristina Pustai. Design by WPThemes Expert
Themes By Buy My Themes And Cheap Conveyancing.