Identitate si repercusiuni

Intamplari minunate dintr-un trecut nu prea indepartat care imi construiesc, inca, identitatea...

28 iulie 2010

LDIR scris de Oana Bratila


Bulletin from the cause: Let's Do It, Romania!
By Oana Bratila, manager proiect


Tu esti convins de importanta "Let's Do It, Romania!"?

Ai doua variante de raspuns: "Da" si "Nu". Daca da, cum de nu ti-ai facut inca o echipa si nu te-ai inscris pe site pentru ziua de curatenie? Daca raspunsul este "nu am reusit sa mai gasesc inca 4 persoane", inseamna ca la prima intrebare trebuia sa raspunzi "nu". Iar daca
 "nu", spune-ne de ce si hai sa te convingem!
Atata timp cat esti convins de importanta proiectului LDIR si de impactul pozitiv pe care il va avea la nivel social, ar trebui sa-ti fie foarte usor sa mai convingi inca 4 persoane sa-si dedice cateva ore dintr-un an acestei cauze. Iar apoi, inscrierea pe site nu dureaza mai mult de 5 minute.
De ce este important sa te inscrii pe site? Deoarece curatenia in toata tara intr-o singura zi nu poate fi realizata decat intr-un mod organizat. Nu vrem sa ne batem pe mormane de gunoi si nici sa lasam alte mormane sa astepte in zadar sa fie grupate in saci. Fiecarei echipa inscrise i se vor repartiza inainte de actiunea din septembrie unul sau mai multe mormane de gunoi, astfel incat sa reusim sa le acoperim pe toate si la sfarsitul zilei sa putem spune cu adevarat ca am facut curatenie in toata tara.
Asa ca ia-ti liber 5 minute. Chiar acum daca se poate. Intra aici: http://www.letsdoitromania.ro/curatenia/ si inscrie-te. Completeaza formularul de "membru - persoana de contact", verifica-ti mailul pentru codul primit si apoi da-l mai departe prietenilor pe care ii vrei alaturi de tine langa mormanul de gunoi. :) 

http://www.letsdoitromania.ro/curatenia/
            Raport Intermediar LDIR - Status Actual
              View more presentations from OanaBratila.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Cuvant inainte

S-au scurs aproape trei luni de cand am luat stiinta despre LDIR. Vorbesc zilnic despre LDIR si functie de cei carora ma adresez , percep diferit fenomenul. Conceptul LDIR s-a metamorfozat in scurt timp si ma ofer voluntar sa ma las surprinsa de tot ce el ar mai putea insemna.
L-am numit , denumit si renumit astfel; actiunde de ecologizare, fenomen psihosocial, un drept la apartenenta, un act de constientizare, un fel Anume de a vorbi copilului tau despre,,,"lume"
Oricare dintre aceste abordari te-a facut sa vibrezi, fii curios, mergi mai departe incearca sa patrunzi singur sensul, rolul si rostul unui astfel de demers. Fa tot ce iti sta in putere ca primavara viitoare sa fie...un pic altfel...mai curata.

Cristina Pustai, Bibliotecar, Scoala Nationala de Gaz Medias. Coordonator ”Let's do it,Romania” la Medias (01.04.2010)

Persoane interesate

 
Copyright (c) 2010 Cristina Pustai. Design by WPThemes Expert
Themes By Buy My Themes And Cheap Conveyancing.