Identitate si repercusiuni

Intamplari minunate dintr-un trecut nu prea indepartat care imi construiesc, inca, identitatea...

23 octombrie 2011

Visez sa-i intind mana lui Albert Remus



Mi s-a intamplat azi sa simt singuratatea si singuratatea in doi si neputinta, mai ales neputinta.
Vreau sa-mi infrang disperarea si sa va vorbesc despre Albert remus Marcu.
Albert Remus este un bebelus de 2 luni care s-a nascut cu o deficienta.
Albert Remus are nevoie urgenta de o operatie care costa, of, 25.000 de euro. Mult.
Am facut de toate. Am adunat carti pentru o minibiblioteca pentru copiii ditr-un adapost pentru perosane fara posibilitati materiale, de cateva ori mi-a fost mai usor sa donez niste bani pentru "cei mai tristi ca noi", am adunat oameni care la randul lor au adunat oameni care sa curete natura de ceea ce ea nu are nevoie...de deseuri...
dar provocarea vine astazi.
Adevarata provocare a aparut in momentul in care am luat hotararea de a ma implica in Cazul Albert Remus.
O sa fac tot ce-mi sta in putinta, tot, ca sa il ajut pe acest copilas si pe parintii lui. Alex Pantea, Vasile Antipa, Mircea Hodarnau, au scris deja despre drama familiei Marcu. Faceebook-ul are ocazia sa fie nobil si sa ne gazduiasca zbaterile, care deja au inceput...pentru a putea aduna lapte praf NAN, de la Nestle, fara lactoza...(a aflat Nelu Ivan cu un simplu telefon).
Am convingerea ca desi sunt imprastiata in exprimare si coplesita de situatie voi reusi sa va cooptez in grupul de oameni care deja se zbat pentru micutul Albert Remus.
Ne intalnim maine 24.10.2011 ora 16.00 la restaurantul Tratoria sa stabilim concret ce este de facut.
Azi, mi-as fi dorit sa fiu o ...printesa. Stiu eu ca printesele pot rezolva ..situatii la care eu, azi 23.10 2011 abea indraznesc sa visez.



Contul destinat donaţiilor este RO52RNCB0231124421220001 BCR Mediaş, beneficiar Marcu Albert Remus. Informaţii suplimentare despre acest caz pot fi obţinute chiar de la familia micuţului la telefonul 0269. 515.779-familia Marcu-Aţel.

foto Vasile Antipa multumesc

3 comentarii:

paul maurer spunea...

sa fim solidari cu fam Marcu

Anonim spunea...

vreau sa ajut si eu..
Putem sa aducem lapte, sa donam direct voua?

Cristina Pustai spunea...

Pentru Anonim...ar fi bine sa ne spui numele :)...lapte si seringi incercam sa cumparam noi cat de repede, e maimare nevoie sa incepem sa aduna Bani pentru operatie, azi este o intalnire la ora 16.00 la restaurantul Tratoria din medias, stabilim amanunte si va dam de stire. poate ajungeti la intalnire. Cu bine si cu...multumiri
Cristina

Trimiteți un comentariu

Cuvant inainte

S-au scurs aproape trei luni de cand am luat stiinta despre LDIR. Vorbesc zilnic despre LDIR si functie de cei carora ma adresez , percep diferit fenomenul. Conceptul LDIR s-a metamorfozat in scurt timp si ma ofer voluntar sa ma las surprinsa de tot ce el ar mai putea insemna.
L-am numit , denumit si renumit astfel; actiunde de ecologizare, fenomen psihosocial, un drept la apartenenta, un act de constientizare, un fel Anume de a vorbi copilului tau despre,,,"lume"
Oricare dintre aceste abordari te-a facut sa vibrezi, fii curios, mergi mai departe incearca sa patrunzi singur sensul, rolul si rostul unui astfel de demers. Fa tot ce iti sta in putere ca primavara viitoare sa fie...un pic altfel...mai curata.

Cristina Pustai, Bibliotecar, Scoala Nationala de Gaz Medias. Coordonator ”Let's do it,Romania” la Medias (01.04.2010)

Persoane interesate

 
Copyright (c) 2010 Cristina Pustai. Design by WPThemes Expert
Themes By Buy My Themes And Cheap Conveyancing.