Identitate si repercusiuni

Intamplari minunate dintr-un trecut nu prea indepartat care imi construiesc, inca, identitatea...

04 octombrie 2010

A trecut 25 septembrie, Let's do it Romania, continua..:)

Nu stiu cum as putea sa multumesc tuturor celor care au facut posibila desfasurarea evenimentelor la Medias, in 25 septembrie 2010. As incepe cu multumuri catre cei peste 150 de voluntari, care au venit la sedinta in amfiteatrul Scolii  Nationale de Gaz, sa pregatim scenariul zilei de 25. Faptul ca la prima sedinta cu voluntari LDIR, am fost 21,  iar la a doua sedinta am fost 150, graieste de la sine...inseamna ca cei 21 au inteles mesajul si l-au transmis, eficient, mai departe...
Ii  multumesc lui Florin Capilnean , membru Dianthus, detinator de firma de publicitate si de minte limpede, care a printat o harta de dimensiuni generoase  ce ne-a permis sa vizualizam mormanele si traseele.
Le multumesc colegilor  mei, Andreea, Lenuta, Corina, Teodora, Ovidiu, Viorel, Doina, elevilor de la SNG,  multumesc Ancai Bara, Vladimir Sargo, Corinei Minciuna, Leei Muszka si lui Marcel Campeanu, lui Ionut si Ralucai Anisca...cu siguranta voi uita pe cineva:):(...
Multumesc ATE Dianthus Medias pentru sustinere pe parcursul desfasurarii intregului proiect, incepand cu faza de cartare si terminand cu donarea de saci si manusi...si participarea efectiva la curatenia din 25 septembrie.
 Multumesc pentru implicare Primariei Medias, care a inteles ca fara aportul acestei institutii ar fi fost imposibila  finalizarea acestei etape a proiectului...
Pentru ca asa cum am mentionat si in titlu, Let's do it Romania..continua...
Recunostinta mea se indreapta  nemijlocit catre toti cei 729 :) de voluntari care au participat efectiv la ziua de curatenie.

MULTUMIRI SI FELICITARI TUTUROR

3 comentarii:

Anonim spunea...

CE FRUMOOOS ! FELICITARI CRISTINA !!!

Unknown spunea...

Ma bucur pentru reusita de la Medias si sincer va spun ca a fost cea mai frumoasa organizare din toata tara... Incredibil de frumos si calculat! Sunt mandru de cei 729 medieseni iesiti in natura pt a face curatenie odata cu ceilalti 149.371 voluntari la nivel national... Felicitarile mele Cristina Pustai pt rabdare, implicare si reusita! We did it...

carpediem spunea...

In primul rand am sa incep cu esentialul. Felicitari celor ce s-au implicat in acest proiect, dezinteresati,entuziasti si.... fortuiti ;).
"Deuxieme fois". Ar fi interesant de aflat, d.p.v. sociologic,daca exista un feed-back al celor care s-au implicat in acest proiect. Sa se poata creiona un tip-uman al voluntarului mediesean. Cum arata? Ce muzica asculta? Ce mananca? Ce pregatire, Ce asteptari imediate are...? Etc.
In al treilea rand nu ar trebui abandonata munca celor ce s-au implicat in acest proiect doar la concluzia "si eu am fost parte a LDIR".Uite un mic exemplu, ce-mi vine acum, ad-hoc. Stai la o discutie cu prieteni, amici, necunoscuti. Ce te costa sa afirmi tam-nesam: "am fost voluntar in LDIR si am facut curat dupa toti retarzi"?? Cine stie poate "o musca unul".La categoria amintita mai sus, din ce in ce mai vizibila, au sanse sa se incadreze si anumiti sefi de institutii mediesene care nu au avut nici macar bunul simt sa multumeasca celor ce s-au implicat voluntar in proiect. Ma refer la unii directori de scoli, mai ales, care nu au catadicsit sa le multumeasca PUBLIC in numele scolii pe care o REPREZINTA OFICIAL vis-a-vis de implicarea unei parti dintre elevi in acest proiect.Poate o faceti inainte de a va depunde dosarele de ...gradatie de merit, unde aceasta actiune va fi prinsa. Prinsoare???
In ultimul rand "i pak va dau de stire" ca nu am fost implicat in LDIR. Asta este insa o alta poveste. Am spus-o pentru a da greutate sporita felicitarilor mele.

Trimiteți un comentariu

Cuvant inainte

S-au scurs aproape trei luni de cand am luat stiinta despre LDIR. Vorbesc zilnic despre LDIR si functie de cei carora ma adresez , percep diferit fenomenul. Conceptul LDIR s-a metamorfozat in scurt timp si ma ofer voluntar sa ma las surprinsa de tot ce el ar mai putea insemna.
L-am numit , denumit si renumit astfel; actiunde de ecologizare, fenomen psihosocial, un drept la apartenenta, un act de constientizare, un fel Anume de a vorbi copilului tau despre,,,"lume"
Oricare dintre aceste abordari te-a facut sa vibrezi, fii curios, mergi mai departe incearca sa patrunzi singur sensul, rolul si rostul unui astfel de demers. Fa tot ce iti sta in putere ca primavara viitoare sa fie...un pic altfel...mai curata.

Cristina Pustai, Bibliotecar, Scoala Nationala de Gaz Medias. Coordonator ”Let's do it,Romania” la Medias (01.04.2010)

Persoane interesate

 
Copyright (c) 2010 Cristina Pustai. Design by WPThemes Expert
Themes By Buy My Themes And Cheap Conveyancing.