Identitate si repercusiuni

Intamplari minunate dintr-un trecut nu prea indepartat care imi construiesc, inca, identitatea...

14 octombrie 2010

Premii


La nivel local -  SNG sustine LDIR


Campaniile, de orice tip, sunt organizate de oameni pentru oameni. La Medias, Let's do it Romania a dezvoltat o campanie de popularizare adresata locuitorilor orasului, campanie pe care o voi denumi in continuare, Let's do it Medias, a fost fara doar si poate un succes. Am aratat ca putem sa fim o echipa si ca , asa cum imi place mie sa spun, "Let's do it", a devenit un Concept.

Let's do it, Medias a avut parte de...de toate.. chiar si de momente grele, momente ce au generat colaborari si colaborari ce au generat prietenii. Let's do it, Medias a avut parte si de un imn...


Ivan Ioan - Imn Let's Do It Medias

Si pentru ca am fost copii cuminti, intelegatori, harnici am avut parte si de o zi de 25 septembrie, splendida, cu soare numai buna de halaiduit...dupa mormane de gunoi.

Si pentru ca toate acestea s-au intamplat, am avut parte si de un premiu, de care ne-am bucurat si inca ne bucuram.
 Blogul "SNG sustine LDIR” a castigat in cadrul celei de a doua editii a " Medias Blog Awards", organizat de ATE Dianthus Medias, LOCUL 1 LA SECTIUNEA ONG/SOCIAL
La nivel national - ”Let's do it, Romania”



"Let's Do It, Romania! - Curatenie in toata tara, intr-o singura zi" a fost desemnata castigatoare la categoria de "cel mai mare proiect de implicare sociala".

Miercuri, 6 octombrie 2010 a avut loc la Palatul Parlamentului cea de-a 8a editie a Romanian PR Award, cea mai importanta competitie nationala a industriei de relatii publice. Let’s Do It, Romania! a urcat pe cea mai inalta treapta a podiumului si a castigat Golden Award for Excellence la categoria „Organizatii non-guvernamentale. Societate civila”.

„Let’s Do It, Romania! – Curatenie in toata tara, intr-o singura zi” s-a bucurat de aprecierea juriului format din specialisti in comunicare si relatii publice care au desemnat-o castigatoare pe baza rezultatelor pe care campania a reusit sa le obtina si prin care a demonstrat ca isi merita titlul de „cel mai mare proiect de implicare sociala”: peste 180 000 de voluntari care au iesit la curatenie pe 25 septembrie, peste 6000 de voluntari implicati in etapele de organizare ale proiectului, realizarea primei harti a deseurilor din Romania, implicarea a peste 20 de persoane publice ca ambasadori a proiectului, blog-ul care a ajuns pe locul 1 in topul celor mai influente bloguri ZeList, cea mai mare cauza de pe Facebook din Romania, realizarea unui imn al campaniei.



[Peste 150.000 de romani au iesit la curatenia nationala]
“Let`s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de voluntariat organizat pana in prezent in Romania, care a avut ca obiectiv curatarea mormanelor de gunoi generate in arealele naturale ale tarii, intr-o singura zi. Si a reusit! Ziua de Curatenie Nationala a fost 25 septembrie 2010, zi in care peste 180 000 de locuitori ai Romaniei au aratat ca se poate si ca Romania poate fi o tara mai curata, datorita celor care s-au unit pentru acesta cauza comuna. Ideea a fost implementata cu succes si in Estonia (2008), Letonia si Lituania (2009), Portugalia (martie 2010) si Slovenia (aprilie 2010).



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Cuvant inainte

S-au scurs aproape trei luni de cand am luat stiinta despre LDIR. Vorbesc zilnic despre LDIR si functie de cei carora ma adresez , percep diferit fenomenul. Conceptul LDIR s-a metamorfozat in scurt timp si ma ofer voluntar sa ma las surprinsa de tot ce el ar mai putea insemna.
L-am numit , denumit si renumit astfel; actiunde de ecologizare, fenomen psihosocial, un drept la apartenenta, un act de constientizare, un fel Anume de a vorbi copilului tau despre,,,"lume"
Oricare dintre aceste abordari te-a facut sa vibrezi, fii curios, mergi mai departe incearca sa patrunzi singur sensul, rolul si rostul unui astfel de demers. Fa tot ce iti sta in putere ca primavara viitoare sa fie...un pic altfel...mai curata.

Cristina Pustai, Bibliotecar, Scoala Nationala de Gaz Medias. Coordonator ”Let's do it,Romania” la Medias (01.04.2010)

Persoane interesate

 
Copyright (c) 2010 Cristina Pustai. Design by WPThemes Expert
Themes By Buy My Themes And Cheap Conveyancing.