Identitate si repercusiuni

Intamplari minunate dintr-un trecut nu prea indepartat care imi construiesc, inca, identitatea...

20 octombrie 2010

Let's do it Medias... reloaded

Asa cum am promis, Let's do it...continua.
Necesitatea continuarii actiunilor de salubrizare din zona Mediasului, este una din preocuparile pe care le dorim a fi permanente pentru voluntarii care au participat la Let's do it Romania.
Astefl ca, sambata, 23.10. 2010, ora 9.00, va asteptam in zona Barajului Ighis, unde au mai ramas inca deseuri necolectate, in ciuda eforturilor celor care au muncit acolo in data de 25 septembrie.
Scoala Nationala de Gaz, Medias, impreuna cu ATE Dianthus sunt initiatorii actiunii de sambata.
Pentru a putea asigura un numar optim de saci si de manusi de protectie, va rugam sa ne confirmati participarea la urmatoarele adrese de mail:

anca_fish[@]yahoo.com
cri_pustai@yahoo.com
Va asteptam cu drag

1 comentarii:

Anonim spunea...

Felicitari!

Trimiteți un comentariu

Cuvant inainte

S-au scurs aproape trei luni de cand am luat stiinta despre LDIR. Vorbesc zilnic despre LDIR si functie de cei carora ma adresez , percep diferit fenomenul. Conceptul LDIR s-a metamorfozat in scurt timp si ma ofer voluntar sa ma las surprinsa de tot ce el ar mai putea insemna.
L-am numit , denumit si renumit astfel; actiunde de ecologizare, fenomen psihosocial, un drept la apartenenta, un act de constientizare, un fel Anume de a vorbi copilului tau despre,,,"lume"
Oricare dintre aceste abordari te-a facut sa vibrezi, fii curios, mergi mai departe incearca sa patrunzi singur sensul, rolul si rostul unui astfel de demers. Fa tot ce iti sta in putere ca primavara viitoare sa fie...un pic altfel...mai curata.

Cristina Pustai, Bibliotecar, Scoala Nationala de Gaz Medias. Coordonator ”Let's do it,Romania” la Medias (01.04.2010)

Persoane interesate

 
Copyright (c) 2010 Cristina Pustai. Design by WPThemes Expert
Themes By Buy My Themes And Cheap Conveyancing.