Identitate si repercusiuni

Intamplari minunate dintr-un trecut nu prea indepartat care imi construiesc, inca, identitatea...

27 aprilie 2010

Musafiri la SNG

Am primit cu drag  primii musafiri din afara scolii. Anca, diriginta, a insotit clasa a VII-a C, de la Scoala nr 8. Le-am prezentat proiectul, am discutat, le-am facut cadouri semne de carte  inscrise cu mesaje eco. Le-am aratat afisele LDIR facute de Eliza.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Nu stiu cum sa incep, emotiile ma cuprind foarte tare! Ma bucur foarte mult de acest proiect si in acelasi timp ma bucur sa aud ca acest proiect a ajuns si la Scoala Nationala de Gaz Medias.

Felicitarile mele!

Cu stima si respect un tanar ecologist!

A.C spunea...

E foarte bine ca si cei mici sunt interesati de acest proiect.Felicitari dirigintei pentru ca ii educa si le inspira dorinta de a pastra un mediu curat si ingrijit.
O vizita a unui grup de persoane trecut de prima tinerete ar fi intradevar o mare reusita,ca pe cei mici ii mai putem mobiliza,dar cu cei mai mai mari...tare greu.
Felicitari si sa o tineti tot asa!

Trimiteți un comentariu

Cuvant inainte

S-au scurs aproape trei luni de cand am luat stiinta despre LDIR. Vorbesc zilnic despre LDIR si functie de cei carora ma adresez , percep diferit fenomenul. Conceptul LDIR s-a metamorfozat in scurt timp si ma ofer voluntar sa ma las surprinsa de tot ce el ar mai putea insemna.
L-am numit , denumit si renumit astfel; actiunde de ecologizare, fenomen psihosocial, un drept la apartenenta, un act de constientizare, un fel Anume de a vorbi copilului tau despre,,,"lume"
Oricare dintre aceste abordari te-a facut sa vibrezi, fii curios, mergi mai departe incearca sa patrunzi singur sensul, rolul si rostul unui astfel de demers. Fa tot ce iti sta in putere ca primavara viitoare sa fie...un pic altfel...mai curata.

Cristina Pustai, Bibliotecar, Scoala Nationala de Gaz Medias. Coordonator ”Let's do it,Romania” la Medias (01.04.2010)

Persoane interesate

 
Copyright (c) 2010 Cristina Pustai. Design by WPThemes Expert
Themes By Buy My Themes And Cheap Conveyancing.