Identitate si repercusiuni

Intamplari minunate dintr-un trecut nu prea indepartat care imi construiesc, inca, identitatea...

21 aprilie 2010

"Let's do it,SNG" invitat la Radio Medias

Scoala Nationala de Gaz Medias invitata la Radio Medias in emisiunea "Invitati in studioul 2" a Doamnei Tatiana Albu pentru a discuta despre proiectul "Let's do it,Romania".

Invitati:
Cristina Pustai - Coordonator "Let's do it, SNG"
Sonia Bunceac si Teodora Ciungu - Eleve la Scoala Nationala de Gaz Medias si participante la proiectul "Let's do it,SNG"

Apasa play daca vrei sa asculti inregistrarea

1 comentarii:

salvae spunea...

Felicit postul de radio Medias pentru mana de ajutor intinsa initiatorilor acestui proiect. O comunitate isi poate regasi "liantul" nu doar in mostenirea culturala ci si in asemenea actiuni.
Bafta.

Trimiteți un comentariu

Cuvant inainte

S-au scurs aproape trei luni de cand am luat stiinta despre LDIR. Vorbesc zilnic despre LDIR si functie de cei carora ma adresez , percep diferit fenomenul. Conceptul LDIR s-a metamorfozat in scurt timp si ma ofer voluntar sa ma las surprinsa de tot ce el ar mai putea insemna.
L-am numit , denumit si renumit astfel; actiunde de ecologizare, fenomen psihosocial, un drept la apartenenta, un act de constientizare, un fel Anume de a vorbi copilului tau despre,,,"lume"
Oricare dintre aceste abordari te-a facut sa vibrezi, fii curios, mergi mai departe incearca sa patrunzi singur sensul, rolul si rostul unui astfel de demers. Fa tot ce iti sta in putere ca primavara viitoare sa fie...un pic altfel...mai curata.

Cristina Pustai, Bibliotecar, Scoala Nationala de Gaz Medias. Coordonator ”Let's do it,Romania” la Medias (01.04.2010)

Persoane interesate

 
Copyright (c) 2010 Cristina Pustai. Design by WPThemes Expert
Themes By Buy My Themes And Cheap Conveyancing.