Identitate si repercusiuni

Intamplari minunate dintr-un trecut nu prea indepartat care imi construiesc, inca, identitatea...

01 noiembrie 2011

Vorbe si fapte


"Faptele vorbesc mai mult decat cuvintele"

Nu stiu sa despart sintagmele.."Societate civila" si "Biserica", pentru mine ambele concepte se refera la om in deplinatatea lui si ma opresc aici cu definitiie.
Observam , mai toti, mobilizarea frumoasa de care s-a dat dovata in cazul micutului Albert. Apreciabila, induiosatoare..mobilizare.
Vreau astazi in cuvinte putine sa multumesc enoriasilor din parohiile I, II, si III, Catedrala Medias, pentru "colecta organizata la sfarsitul slujbei de duminica,intru ajutorul pruncului ALbert, de 2 luni, care este bolnav"
Ati inteles, cuvintele din ghilimele nu-mi apartin, acum chiar dupa ce le-am asternut aici inca ma minunez de simplitatea si puterea lor. Si ma simt nevoita... sa ma opresc.
Multumesc.

1 comentarii:

buninet2011 spunea...

Felicitari pentru felul cum te implici in ajutorarea ingerasului Albert.Apreciez si faptul ca multumesti celor care se implica,alti uita,voit sau nu .

Trimiteți un comentariu

Cuvant inainte

S-au scurs aproape trei luni de cand am luat stiinta despre LDIR. Vorbesc zilnic despre LDIR si functie de cei carora ma adresez , percep diferit fenomenul. Conceptul LDIR s-a metamorfozat in scurt timp si ma ofer voluntar sa ma las surprinsa de tot ce el ar mai putea insemna.
L-am numit , denumit si renumit astfel; actiunde de ecologizare, fenomen psihosocial, un drept la apartenenta, un act de constientizare, un fel Anume de a vorbi copilului tau despre,,,"lume"
Oricare dintre aceste abordari te-a facut sa vibrezi, fii curios, mergi mai departe incearca sa patrunzi singur sensul, rolul si rostul unui astfel de demers. Fa tot ce iti sta in putere ca primavara viitoare sa fie...un pic altfel...mai curata.

Cristina Pustai, Bibliotecar, Scoala Nationala de Gaz Medias. Coordonator ”Let's do it,Romania” la Medias (01.04.2010)

Persoane interesate

 
Copyright (c) 2010 Cristina Pustai. Design by WPThemes Expert
Themes By Buy My Themes And Cheap Conveyancing.