Identitate si repercusiuni

Intamplari minunate dintr-un trecut nu prea indepartat care imi construiesc, inca, identitatea...

03 august 2011

Am lipsit...

Am lipsit, in primul rand din viata mea, cea sociala macar, (apropo scriu aici, altfel uit, " orice om are o viata publica, una privata si una secreta", a spus Octavian Paler, am citit de curand:) ), am lipsit din viata Maiei, care draga de ea m-a iertat cred, sper, intre timp si m-a blagoslovit cu o replica demna de notat, intr-o zi cand incercam sa-i explic nu stiu ce cu un aer de mamica, ea  mi-a raspuns cu un aer...afectat, "asta o stii sigur de la examenele tale".
Am lipsit da-s licentiata:)
Fiindca tot am deschis postarea asta va spun ca de azi, cam de azi, am inceput munca pentru LDIR 2011, amanunte aici http://www.letsdoitromania.ro/, ca particip  si ma simt onorata de toata sustinerea in campania http://www.avon125.ro/propunere-Cristina-Pustai-27.html?voted=1,
Numai bine, ne vom intalni mai des:)

5 comentarii:

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

Munca pentru LDIR presupune mult efort, rabdare si daruire...eu te voi sustine neconditionat in orice si voi face tot ce imi sta in putinta pentru a da o mana de ajutor >:D<

Anonim spunea...

aaa! pai daca de-asta ai lipsit..., nu-i bai! Felicitari pentru finish, si pupaturi! abia astept sa ne vedem, si o sa apar si eu cu pitica la LDIR 2011 cel mai probabil ( Elena )

carpediem spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
carpediem spunea...

In fiecare zi sustinem un examen. Evaluatori se gasesc destui. Iti doresc sa obtii nota maxima de cel mai exigent.Esti TU!

Trimiteți un comentariu

Cuvant inainte

S-au scurs aproape trei luni de cand am luat stiinta despre LDIR. Vorbesc zilnic despre LDIR si functie de cei carora ma adresez , percep diferit fenomenul. Conceptul LDIR s-a metamorfozat in scurt timp si ma ofer voluntar sa ma las surprinsa de tot ce el ar mai putea insemna.
L-am numit , denumit si renumit astfel; actiunde de ecologizare, fenomen psihosocial, un drept la apartenenta, un act de constientizare, un fel Anume de a vorbi copilului tau despre,,,"lume"
Oricare dintre aceste abordari te-a facut sa vibrezi, fii curios, mergi mai departe incearca sa patrunzi singur sensul, rolul si rostul unui astfel de demers. Fa tot ce iti sta in putere ca primavara viitoare sa fie...un pic altfel...mai curata.

Cristina Pustai, Bibliotecar, Scoala Nationala de Gaz Medias. Coordonator ”Let's do it,Romania” la Medias (01.04.2010)

Persoane interesate

 
Copyright (c) 2010 Cristina Pustai. Design by WPThemes Expert
Themes By Buy My Themes And Cheap Conveyancing.