Identitate si repercusiuni

Intamplari minunate dintr-un trecut nu prea indepartat care imi construiesc, inca, identitatea...

16 ianuarie 2011

Surpriza numarul 2. Si cea mai mare...

http://www.mirceahodarnau.ro/medias-mentorship-lansare-proiect/01/2011/
 A fost inivitatia pe care am primit-o de la Mircea Hodarnau de a face parte din proiectul Medias Mentorship. O sa povestesc asta.
 Am primit pe facebook, un mesaj de la Mircea succint..ceva de genul " am colaborat bine anul trecut, te invit la  Centrul de documentare si informare din cadrul Muzeului  Gazelor. O sa vorbim despre un proiect pe care il initiez.."
 Am mers. Nepotrivit imbracata si un pic in intarziere.
 Mircea ne-a prezentat proiectul si eu nu prea intelegeam de ce sunt si eu acolo. Fara falsa modestie va spun ca m-a surprins faptul ca initiatorii Mentorship s-au gandit ca as fi potrivita intr-un astfel de raport cu adolescentii din medias. Eu ..model.
 Am avut cateva zile de introspectie cu intrebari si... amintirea a 100 de oameni care ar fi meritat mai mult decat  mine invitatia asta.
 Inca sunt nedumerita dar m-a ajutat sa-mi amintesc ca AM CREZUT in LDIR, AM VISAT, si LDIR s-a intamplat si la Medias.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Cuvant inainte

S-au scurs aproape trei luni de cand am luat stiinta despre LDIR. Vorbesc zilnic despre LDIR si functie de cei carora ma adresez , percep diferit fenomenul. Conceptul LDIR s-a metamorfozat in scurt timp si ma ofer voluntar sa ma las surprinsa de tot ce el ar mai putea insemna.
L-am numit , denumit si renumit astfel; actiunde de ecologizare, fenomen psihosocial, un drept la apartenenta, un act de constientizare, un fel Anume de a vorbi copilului tau despre,,,"lume"
Oricare dintre aceste abordari te-a facut sa vibrezi, fii curios, mergi mai departe incearca sa patrunzi singur sensul, rolul si rostul unui astfel de demers. Fa tot ce iti sta in putere ca primavara viitoare sa fie...un pic altfel...mai curata.

Cristina Pustai, Bibliotecar, Scoala Nationala de Gaz Medias. Coordonator ”Let's do it,Romania” la Medias (01.04.2010)

Persoane interesate

 
Copyright (c) 2010 Cristina Pustai. Design by WPThemes Expert
Themes By Buy My Themes And Cheap Conveyancing.