Identitate si repercusiuni

Intamplari minunate dintr-un trecut nu prea indepartat care imi construiesc, inca, identitatea...

21 ianuarie 2011

Herman Roland. Mentor.


L-am cunoscut pe Roland in urma cu cativa ani, intr-o ipostaza asemanatoare: vorbind unor elevi de liceu. Altul era atunci subiectul si altul era locul.
Roland, acelasi. Un bun, foarte bun orator, un discurs argumentat, profesionist, calm, calculat, o prezenta ce a captat usor atentia asistentei.

Asa a fost si la prima editie Medias Mentorship. Prezentarea lui Roland, clar structurata, frumoasa, calda, impresionanta. Povestea lui si a colegilor lui, ce s-au pus in slujba semenilor in nevoie, cu tot ce au ei mai bun... in ei, este coplesitoare.

Elevii care au avut ocazia sa-l asculte pe medicul stomatolog Roland Herman sunt sigura, au plecat acasa, daca nu cu cateva Raspunsuri atunci... cu unele Intrebari... fiecare dintre ele cat o lectie de viata.

Eu sunt fericita ca am fost acolo.

Felicitari Roland si Dumnezeu sa va calauzeasca pasii.

Multumesc.

1 comentarii:

Anonim spunea...

Succes in continuare!

Trimiteți un comentariu

Cuvant inainte

S-au scurs aproape trei luni de cand am luat stiinta despre LDIR. Vorbesc zilnic despre LDIR si functie de cei carora ma adresez , percep diferit fenomenul. Conceptul LDIR s-a metamorfozat in scurt timp si ma ofer voluntar sa ma las surprinsa de tot ce el ar mai putea insemna.
L-am numit , denumit si renumit astfel; actiunde de ecologizare, fenomen psihosocial, un drept la apartenenta, un act de constientizare, un fel Anume de a vorbi copilului tau despre,,,"lume"
Oricare dintre aceste abordari te-a facut sa vibrezi, fii curios, mergi mai departe incearca sa patrunzi singur sensul, rolul si rostul unui astfel de demers. Fa tot ce iti sta in putere ca primavara viitoare sa fie...un pic altfel...mai curata.

Cristina Pustai, Bibliotecar, Scoala Nationala de Gaz Medias. Coordonator ”Let's do it,Romania” la Medias (01.04.2010)

Persoane interesate

 
Copyright (c) 2010 Cristina Pustai. Design by WPThemes Expert
Themes By Buy My Themes And Cheap Conveyancing.