Identitate si repercusiuni

Intamplari minunate dintr-un trecut nu prea indepartat care imi construiesc, inca, identitatea...

27 august 2010

De ce sa te inscrii?

6.

Oricine poate participa la curatenia de pe 25 septembrie! Este necesar insa ca fiecare participant sa se inscrie pe site.

Inscrierea pe site nu este un moft. Este important sa stim estimativ numarul de oameni inscrisi pentru Ziua de Curatenie Nationala pentru ca intregul proces sa fie bine organizat. In urma completarii formularului de inscriere vom avea o evidenta a resurselor necesare pentru 25 septembrie. In plus, voluntarii inscrisi pe site isi vor putea alege de pe Harta Deseurilor mormanele pe care vor sa le curete.

Incercati sa va imaginati ziua de 25 septembrie cu mii de oameni care vor sa participe dar nu stiu unde sa se duca, cum sa se duca, ce sa faca. Haos. Prin inscrierea pe site incercam sa evitam o astfel de situatie si sa avem o actiune organizata. Cei care nu au acces la Internet se vor putea inscrie la Primariile locale, indata ce vor fi deschise punctele de informare LDIR.

7.

Inscrierea pe site se face foarte simplu si in mai putin de 5 minute.

Completeaza primul formular "membru – persoana de contact a echipei".
Vei primi pe mail un cod unic de echipa.

Codul il poti da mai departe prietenilor, dusmanilor, familiei sau oricui doresti sa se mai alature echipei tale. Ei vor introduce codul in cel de-al doilea formular "membru – pe baza codului unic al persoanei de contact".

"Persoana de contact" inseamna ca tu vei tine legatura cu noi si vei primi informatiile importante cu privire la organizarea zilei de 25 septembrie, urmand ca tu sa dai informatiile mai departe.

Ulterior, cand vei alege mormanul de gunoi, el va fi alocat practic intregii echipe. Daca te inscrii singur, vei mai "lucra" la morman alaturi de alte echipe care il vor alege.

1 comentarii:

Andreea spunea...

eu m-am inscris deja ca si persoana de contact!
am nevoie de membrii in echipa. veniti?

Trimiteți un comentariu

Cuvant inainte

S-au scurs aproape trei luni de cand am luat stiinta despre LDIR. Vorbesc zilnic despre LDIR si functie de cei carora ma adresez , percep diferit fenomenul. Conceptul LDIR s-a metamorfozat in scurt timp si ma ofer voluntar sa ma las surprinsa de tot ce el ar mai putea insemna.
L-am numit , denumit si renumit astfel; actiunde de ecologizare, fenomen psihosocial, un drept la apartenenta, un act de constientizare, un fel Anume de a vorbi copilului tau despre,,,"lume"
Oricare dintre aceste abordari te-a facut sa vibrezi, fii curios, mergi mai departe incearca sa patrunzi singur sensul, rolul si rostul unui astfel de demers. Fa tot ce iti sta in putere ca primavara viitoare sa fie...un pic altfel...mai curata.

Cristina Pustai, Bibliotecar, Scoala Nationala de Gaz Medias. Coordonator ”Let's do it,Romania” la Medias (01.04.2010)

Persoane interesate

 
Copyright (c) 2010 Cristina Pustai. Design by WPThemes Expert
Themes By Buy My Themes And Cheap Conveyancing.